vineri, 22 iulie 2011

Cum se face un burger la McDonald's. O GALERIE FOTO din una dintre cele mai bine păzite bucătării din lume



















Majoritatea oamenilor intră, cel puţin o dată pe lună, într-un McDonald's, însă nu oricine are şansa să viziteze bucătăria cunoscutului lanţ de restaurante fast-food.

Ruşii de la englishrussia.com l-au convins pe Aleksander Ostroukhov, managerul unui McDonald's din oraşul Baumanskaya, să le arate cum se face un burger. Managerul a ales un Royal Deluxe, sortiment care nu există în România.




1. Totul începe cu un cotlet de vită...



2. ...care se pune la presat într-un cuptor.



3. Cât se prăjeşte cotletul, este timp pentru toate celelalte operaţiuni. Pentru început, se aleg chiflele, care trebuie să fie cât de cât dulci, pentru a se colora corespunzător.



4. Când ies cele două chifle de la prăjit, se aşază în ambalaj, iar pe cea de deasupra se aplică toate ingredientele, începând cu muştarul.



5. Apoi, se pune ketchup...



6. ...urmat de ceapă şi murături. Acestea din urmă vin gata feliate la McDonald's.



7. Urmează salata...



8. ...şi maioneza.



9. Apoi, o felie de roşie obişnuită...



10. ...şi un caşcaval la fel de banal, de preferat Cheddar sau Emmental.



11. În sfârşit, intră în "acţiune" cotletul proaspăt prăjit.



12. Odată toate ingredientele aşezate la locul lor, se aplică şi bucata de chiflă de jos.



13. Sandwichul este gata.



14.Personalul fast food-ului nu păstrează un Royal Deluxe mai mult de 10 minute. Dacă niciun client nu îl cumpără în acest timp, burgerul este aruncat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu